Gyártók
 


Kosár
0 árucikk
 
Belépés
 
Cikkek - Írások
 

Adatvédelem

Adatvédelmi tájékozató

Ezúton tájékoztatunk, hogy adataid a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adataid harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél (pl: szállító cég) a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adataid kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Az adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII.tv.) valamint a Direkt markering törvény (1995. évi CXIX.tv.) értelmében szeretnénk tájékoztatni, hogy regisztrációddal, megrendeléseddel, mint ügyfelünk hozzájárulsz, hogy személyes adataid (név, cím, telefonszám, email) A WebÁruház Kft. mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységhez, és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.
Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez bennünket). A szerződéseket a KECELI MAG Kft. elektronikus nyilvántartásában iktatja és archiválja, ezzel biztosítva a szerződés adataihoz való utólagos hozzáférés lehetőségét.

Az adatszolgáltatása önkéntes.
Amennyiben adataidban változás állna be, kérjük jelezd számunkra regisztrációd módosításával.

Adataid törlését kérheted ügyfélszolgálatunktól személyesen:

WRC horgászcentrum
6237 Kecel Vasút u. 1/5

Email-ben:
info@wrchorgaszcentrum.hu címre küldött levélben.